Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Ingeniería y producción de alimentos : Diagramas de flujo y detalles de la elaboración de todo tipo de alimentos / Antonio Madrid Vicente

por Madrid Vicente, Antonio [autor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Madrid : AMV Ediciones , 2016 Edición: 1ª ed.Descrición: 648 p : il b/n ; 24 cm.ISBN: 978-84-944398-4-1.Materia(s): fabricación de alimentos | Industria | AlimentosResumo: Procesos tecnolóxicos para a fabricación de todo tipo de alimentos como: leite e productos lácteos, carnes, embutidos, conservas, pescados e os seus derivados, productos de panadería e bolería, zumes de froitas, marmeladas, aceites e grasas, cervexas, viños e outras bebidas, ovoproductos, xeados, turróns etc.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable CIFP Fontecarmoa
Sala préstamo
664 MAD ing Dispoñible PED015000022083

Procesos tecnolóxicos para a fabricación de todo tipo de alimentos como: leite e productos lácteos, carnes, embutidos, conservas, pescados e os seus derivados, productos de panadería e bolería, zumes de froitas, marmeladas, aceites e grasas, cervexas, viños e outras bebidas, ovoproductos, xeados, turróns etc.

Formación Profesional

Coa tecnoloxía Koha