Elaboración de semiconservas, salazones, secados, ahumados y escabeches (UF 1225) (Rexistro nro. 1980839)

000 -CABECEIRA
Lonxitude fixa campo de control 01492cam a22003491i 4500
NÚMERO DE CONTROL
Número de control 991017400289708606
IDENTIFICADOR DO NÚMERO DE CONTROL
Identificador do número de control PED015
DATA E HORA DA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
Data e hora da última transacción 20251106133735.0
CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA - CARACTERÍSTICAS DO MATERIAL ADICIONAL
Códigos de información de lonxitude fixa - Características do material adicional m o d
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA
Campo fixo de descrición física cr cn|||||||||
CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA
Códigos de información de lonxitude fixa 170601s2013 sp fo|||||001 0 spa d
NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) 9788415886839
NÚMERO DE CONTROL DO SISTEMA
Número de control do sistema ebr11379430
NÚMERO DE CONTROL DO SISTEMA
Número de control do sistema (SpMaBN)a6380763
FONTE DA CATALOGACIÓN
Centro catalogador de orixe FlNmELB
Normas de descrición rda
Centro transcritor FlNmELB
Centro modificador SpMaBN
-- PED015
SIGNATURA TOPOGRÁFICA DA BIBLIOTECA DO CONGRESO
Número de clasificación TX385
Número de documento G215 2013eb
NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL
Número da Clasificación Decimal Universal 664
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa García Toscano, José Ramón
Termo indicativo de función autor/a
-- 320392
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Elaboración de semiconservas, salazones, secados, ahumados y escabeches (UF 1225)
Mención de responsabilidade etc. José Ramón García Toscano
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución etc. Andalucía
Nome do editor, distribuidor etc. : IC editorial
Data de publicación, distribución etc. , 2013
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 1 online resource (iv, 266 páginas)
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Certificado de profesionalidad. Pescadería y elaboración de productos de pesca y acuicultura
NOTA XERAL
Nota xeral Registro generado automáticamente a partir de metadatos facilitados por e-Libro
NOTA DE BIBLIOGRAFÍA ETC
Nota de bibliografía etc. Contiene bibliografía
PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial Pescado
Subdivisión de materia xeral Procesado
Subdivisión de forma Exámenes, tests, etc.
Fonte do encabezamento ou termo embne
-- 322549
PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE SERIE - TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Certificado de profesionalidad. Pescadería y elaboración de productos de pesca y acuicultura
-- 320394
LOCALIZACIÓN
Localización CIFP Fontecarmoa
LOCALIZACIÓN E ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme do Recurso (URI) http://repositorio.dl-e.es/viewer.vm?id=59461
Texto do Ligazón Acceso electrónico
Nota pública Acceso y/o uso restringido, disponible solo desde la Biblioteca Nacional de España y los centros de conservación
TITN OU KOHA BIBLIONUMBER ANTIGO
-- 2
LOCAL DATA ELEMENT A, LDA (RLIN)
a elibro
-- Depósito legal electrónico
LOCALIZACIÓN E ACCESO ELECTRÓNICO LOCAL (OCLC)
Nome da fonte 1
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Data de alta no sistema Procedencia Signatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Data da última devolución Signatura completa Código de barras Prestado Encadernación (fondo antigo) Marcas (fondo antigo) Tipo de ítem de Koha
          CIFP Fontecarmoa CIFP Fontecarmoa 2025-10-29 Fondos Plambe 664 ela 1 664 GAR ela PED015000022386 2026-02-04 2025-11-06 2025-11-06 Prestable
Retirado         CIFP Fontecarmoa CIFP Fontecarmoa 2025-10-29 Fondos Plambe 664 ela   664 GAR ela PED015000022387   2025-10-29   Prestable

Coa tecnoloxía Koha