| 000 -CABECEIRA |
| Lonxitude fixa campo de control |
01492cam a22003491i 4500 |
| NÚMERO DE CONTROL |
| Número de control |
991017400289708606 |
| IDENTIFICADOR DO NÚMERO DE CONTROL |
| Identificador do número de control |
PED015 |
| DATA E HORA DA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
| Data e hora da última transacción |
20251106133735.0 |
| CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA - CARACTERÍSTICAS DO MATERIAL ADICIONAL |
| Códigos de información de lonxitude fixa - Características do material adicional |
m o d |
| CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA |
| Campo fixo de descrición física |
cr cn||||||||| |
| CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA |
| Códigos de información de lonxitude fixa |
170601s2013 sp fo|||||001 0 spa d |
| NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
| Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) |
9788415886839 |
| NÚMERO DE CONTROL DO SISTEMA |
| Número de control do sistema |
ebr11379430 |
| NÚMERO DE CONTROL DO SISTEMA |
| Número de control do sistema |
(SpMaBN)a6380763 |
| FONTE DA CATALOGACIÓN |
| Centro catalogador de orixe |
FlNmELB |
| Normas de descrición |
rda |
| Centro transcritor |
FlNmELB |
| Centro modificador |
SpMaBN |
| -- |
PED015 |
| SIGNATURA TOPOGRÁFICA DA BIBLIOTECA DO CONGRESO |
| Número de clasificación |
TX385 |
| Número de documento |
G215 2013eb |
| NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL |
| Número da Clasificación Decimal Universal |
664 |
| PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
| Nome de persoa |
García Toscano, José Ramón |
| Termo indicativo de función |
autor/a |
| -- |
320392 |
| MENCIÓN DE TÍTULO |
| Título |
Elaboración de semiconservas, salazones, secados, ahumados y escabeches (UF 1225) |
| Mención de responsabilidade etc. |
José Ramón García Toscano |
| PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA) |
| Lugar de publicación, distribución etc. |
Andalucía |
| Nome do editor, distribuidor etc. |
: IC editorial |
| Data de publicación, distribución etc. |
, 2013 |
| DESCRICIÓN FÍSICA |
| Extensión |
1 online resource (iv, 266 páginas) |
| MENCIÓN DE SERIE |
| Mención de serie |
Certificado de profesionalidad. Pescadería y elaboración de productos de pesca y acuicultura |
| NOTA XERAL |
| Nota xeral |
Registro generado automáticamente a partir de metadatos facilitados por e-Libro |
| NOTA DE BIBLIOGRAFÍA ETC |
| Nota de bibliografía etc. |
Contiene bibliografía |
| PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA |
| Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial |
Pescado |
| Subdivisión de materia xeral |
Procesado |
| Subdivisión de forma |
Exámenes, tests, etc. |
| Fonte do encabezamento ou termo |
embne |
| -- |
322549 |
| PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE SERIE - TÍTULO UNIFORME |
| Título uniforme |
Certificado de profesionalidad. Pescadería y elaboración de productos de pesca y acuicultura |
| -- |
320394 |
| LOCALIZACIÓN |
| Localización |
CIFP Fontecarmoa |
| LOCALIZACIÓN E ACCESO ELECTRÓNICOS |
| Identificador Uniforme do Recurso (URI) |
http://repositorio.dl-e.es/viewer.vm?id=59461 |
| Texto do Ligazón |
Acceso electrónico |
| Nota pública |
Acceso y/o uso restringido, disponible solo desde la Biblioteca Nacional de España y los centros de conservación |
| TITN OU KOHA BIBLIONUMBER ANTIGO |
| -- |
2 |
| LOCAL DATA ELEMENT A, LDA (RLIN) |
| a |
elibro |
| -- |
Depósito legal electrónico |
| LOCALIZACIÓN E ACCESO ELECTRÓNICO LOCAL (OCLC) |
| Nome da fonte |
1 |